Business på Sdr. Bjert Kro

Uanset om i søger kursus faciliteter eller eksterne mødelokale - og uanset om i er 3 personer til et kort strategimøde, skal afvikle en ansættelsessamtale, er 10 til et ledergruppemøde eller skal samle hele virksomheden til en kreativ dag, så er vi klar til at bakke jer op i at nå målet for dagen!

Dagsmøde

Start mødedagen med en let, hjemmelavet morgenmad med kaffe/te i Gjæstgiveriet eller i jeres mødelokale mens i starter dagen op.

Lad jer overraske af formiddagens friske frugt, kaffe/the og isvand – og nyd en 2 retters frokost menu i restauranten. Måske efterfulgt af lidt frisk luft hvis vejret og tiden tillader det.

Bryd eftermiddagen med kaffe/the og dagens søde overraskelse.

Helt fleksibelt, så det matcher jeres ambitionsniveau og tidsramme.

  • Pr. person 660,-
Kontakt os

Kursus døgn

Start med formiddags kaffe og the med frisk frugt og isvand, mens i samles inden dagens møde.

Nyd en sæsonaktuel, spændende 2 retters frokostmenu i restauranten. Bryd eftermiddagen med kaffe/the, frisk frugt, isvand – og ikke mindst dagens søde overraskelse. Afrund den produktive dag i restauranten – eventuelt i lidt private rammer i “Bankboksen” – med en aktuel 3 retters gourmetmenu efterfulgt af kaffe med lidt sødt.

Overnat i vores hyggelige, velindrettet værelser og slut af med en god, hjemmelavet morgenmad, inden turen går vider til hverdagens nye udfordringer.

  • Enkeltværelse 1810,-
  • Dobbeltværelse 1450,-
Kontakt os